Yoga for life

Het is mijn passie om mijn kennis en liefde voor yoga te delen. En jou te inspireren om vanuit een diepe en liefdevolle verbinding met jezelf te leven. Leef je leven zoals je bent, in alle facetten. Puur, vanuit je hart en je innerlijke kracht.

Ik wil graag mensen inspireren vriendelijk te zijn voor zichzelf en voor een ander. Door yoga leer ik je te voelen in je lijf, wat je daarin ook tegenkomt. Fysiek en mentale kracht te ontwikkelen. Leren tevreden zijn, aanvaarden van wat is. Te lachen (belangrijk!) en te huilen als dit zo voelt. Te ademen, te bewegen en stil te zijn. Waardoor het rustiger kan worden in je hoofd.

Ik heb mijn basis in de traditionele hatha yoga. Daarnaast heb ik een grote liefde voor yin yoga. Deze stille vorm van yoga heeft bijgedragen aan mijn herstel na een auto ongeluk en een val van mijn paard. Naast yoga vind ik waardevolle levenskennis in het boeddhisme. Dit maakt mijn lessen veelzijdig, verdiepend en inspirerend voor in het dagelijks leven.

A way of life

Voor mij is yoga een manier van leven. Ik kan me geen leven zonder yoga voorstellen. Yoga is het leven! Tevredenheid en dankbaarheid zijn belangrijke elementen voor mij, ook op de momenten dat het leven me uitdaagt. Yoga geeft mij een diepe verbinding, met mezelf en met de mensen en dieren om mij heen. Sinds 2012 geef ik met veel plezier mijn wekelijkse lessen in Arnhem. Daarbij verzorg ik yoga workshops en een of meerdaagse retreats.

Ik woon samen met mijn man, onze hond en twee katten in de bossen van de Veluwe, in een klein houten huis midden in de natuur. Ik houd van de natuur! Daarin ben ik op mijn best. Mijn man zorgt voor alle culinaire verwennerijen tijdens mijn workshops en retreats, Het is bijzonder om met elkaar een sfeer neer te zetten waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich thuis voelt.
Samen verzorgen we een kudde paarden op een zo natuurlijk mogelijke manier. Onze kudde leerde mij om me nog meer bewust te zijn van het moment, de kracht van ademhaling en intentie. En om onvoorwaardelijk te vertrouwen op het leven.

Het contact met dieren en met mensen maakt mij gelukkig. Ik zou het allerliefste zien dat ieder mens en dier gelukkig is.

‘’Lokah Samasta Sukhino Bavantu’’